FRI FRAKT ÖVER 1000 KR   |   PRISGARANTI   |   HÖGSTA KVALITET

Vår story

Urban Living grundades 2002 i Stockholm av Anna Norén och Tong Ostanont. Till en början som en ren grossistverksamhet med egen produktion av inredningsprodukter och kunder som Åhlens, R.O.O.M, NK Inredning, House, Slettvoll bland andra. Genom åren har företaget ställt ut sina produkter på bland annat Formex och erhöll där priser för bland annat bästa monter.

Urban Living flyttade snart sin verksamhet från Stockholm till Simrishamn på Österlen och öppnade då även en egen butik med utvalda produkter från några av de främsta leverantörerna på marknaden. Efter några år lades egna produktionen åt sidan till förmån för den växande verksamheten på Österlen. E-handeln grundades 2008.

2012 förvärvades anrika Jeppssons Möbler, hela verksamheten flyttades i och med det ut till Jeppssons stora lokaler i Hammenhög. Och i och med köpet kompletterades sortimentet med än fler högkvalitativa varumärken. Vi är idag stolta återförsäljare av Fritz Hansen, Eilersen, Asplund, String, Gubi, Dux, Louis Poulsen, Fermob, Cane-line, Kasthall, Stolab, Flos, Fogia, Ire, Swedese, Pappelina och Mateus och många fler.

Saknar ni produkter eller varumärken i vår e-handel så tveka inte att höra av er till anna@urbanliving.se.
Vi delar gärna med oss av våra godbitar från Österlen, läs mer om det här.

VARMT VÄLKOMMEN att följa med på vår fortsatta resa!